fbpx

Gyakran ismételt kérdések

Csak a 18. életévüket betöltött nagykorú személyeknek áll módunkban alkoholos italokat kiadni.

Nem, a már megvásárolt belépőjegyedet nem áll módunkban visszatéríteni, javasoljuk a TicketSwap oldalt a jegyed eladására.

Minden rendezvényünkön biztosítjuk a bankkártyás fizetési lehetőséget, a helyszínre érkezés előtt mindenképp tájékozódj az adott rendezvényről az eseményben lévő infókon keresztül.

Ezeket az infókat mindig az adott rendezvény eseményleírásában és/vagy az esemény posztolási részénél találhatod meg.

A jegyedet célszerű elővételben, az eseményben található linket keresztül online megvásárolnod, hogy biztosan bejuss a rendezvényre és elkerüld a hosszas sorban állást a kasszánál. Amennyiben elővételben elfogynak a megváltható belépők, úgy a helyszínen nincs lehetőséged jegyet vásárolni.

Ezeket az infókat mindig az adott rendezvény eseményleírásában találhatod meg, kérlek nézz körül a facebook oldalunkon!

Ez a nyilatkozat lehetőséget biztosít arra, hogyha még nem töltötted be a 16-ot, de a 14-et már igen, akkor ezt a dokumentumot kinyomtatva és helyesen kitöltve a belépéshez hozd el magaddal, majd mutasd fel és add át kollégáinknak, tehát ezzel beléphetsz a rendezvényre abban az esetben ha ezt külön feltüntetjük az esemény leírásában. Aki a 14. életévét sem töltötte be, ő csak is nagykorú képviselő kísérete mellett vehet részt a rendezvényen és ekkor is szükséges a kitöltött nyilatkozatot elhozni.